Vejret Rundt

06.10.2018 - 25.11.2018
i: Udstilling

den_gyldne_web_rgb

Udstilling Vejret Rundt 6. oktober til 11. november 2018.

Kunstnersammenslutningen Den Gyldne og TV 2 Vejret har sammen skabt en udstilling om det nordiske vejr. Vejret er noget vi med sikkerhed deler alle sammen. Alle folkeslag har gennem alle tider forholdt sig til det. Det er omkring os altid, døgnets 24 timer, året rundt. Vores liv påvirkes af det og livet på jorden er afhængigt af det. Det har uendeligt mange facetter og udtryk, og kan sætte mange forskellige følelser i gang hos os.

Oplev det nordiske vejr fortolket af kunstnere fra kunstnersammenslutningen Den Gyldne og et udpluk af deres kolleger. Udstillingen i Rundetaarn viser 30 meget forskellige værker med hver deres udtryk og fortælling skildret i maleri, grafik, skulptur, video og installation med farve, sværte, foto, levende billeder, sten og lyd. Få indblik i værkernes tilblivelse eller den naturlige forklaring på, hvordan vejrfænomenet dannes.

Få en rejse gennem året med TV 2 Vejret i lyd og billeder. Se et udpluk af de mange imponerende fotos TV 2 Vejret har modtaget fra deres seere gennem årene. Få forklaringer til vejrfænomener og find ud af, hvad et vejrtæppe er.

I et mix af kunst og videnskab tager udstillingen VEJRET RUNDT os med gennem hele året, og trods tårnets runde form kommer vi ud i alle verdenshjørner.

Undervejs i udstillingen afholdes forskellige arrangementer, program følger her på siden.

TV2Vejr_web logo