UDSOLGT: Særrundvisning i det gådefulde Rundetaarn

13.09.2018
i: Særarrangement

Golden days 1

Særrundvisning i det gådefulde Rundetaarn i anledning af Golden Days torsdag d. 13. september og 20. september 2018 kl. 20.

Hvorfor ser Rundetaarn ud, som det gør, og rummer tårnet mon mystiske hemmeligheder, som har været skjult for alle andre end de særligt indviede? Kun få bygningsværker har indbudt til så fantastiske fortolkninger og været så taknemmelige for mere eller mindre troværdige teorier som Rundetaarn og det bygningskompleks, det er en del af.

Tag med på en helt særlig rundvisning og hør mere om Rundetaarns gåder og symboler, når historisk konsulent Rasmus Agertoft åbner de låste døre og fortæller om tårnet og nogle af alle de betydninger, man har tillagt det. Særrundvisningen er en del af årets Golden Days-festival, der vender historien på vrangen og fokuserer på alt det, vi ikke ser ved første øjekast. Med andre ord: historiens B-sider.

Særrundvisningen i det gådefulde Rundetaarn finder sted torsdag den 13. september og igen torsdag den 20. september, begge dage kl. 20.00. Rundvisningen foregår efter lukketid og slutter med et glas vin.
Køb billetter 13. september kl.20:00 UDSOLGT

golden days logo