P8 Jazz Sessions i Rundetaarn

20.11.2018 - 21.11.2018
i: Koncert

DR_P8_JAZZ_okt2015_RT1

UDSOLGT – Tirsdag og onsdag d. 20. og 21. november 2018 gæster P8 Jazz Sessions Rundetaarn. P8 Jazz livetransmitterer koncerter og gæstetalks om jazz for hjernen og hjertet. 

Henover to grå, disede novemberdage vil der være masser af musikalske, klare farver at hente i Bibliotekssalen, når P8 Jazz Sessions løber af stablen!

Tirsdag den 20. november og onsdag den 21. november præsenteres i alt seks stærke navne, der hver især peger en egen retning ud for en musikgenre, der altid er i bevægelse: Jazzen.

De seks navne har markeret sig i jazzmiljøet både herhjemme og i udlandet, og de har været tilbagevendende brikker i P8 Jazz’ musikprofil.

P8 Jazz ønsker med disse seks navne at repræsentere den alsidighed, der i øjeblikket er at finde i det unge, danske jazzlandskab. Seks musikalske udtryk der hver især er funderet i og inspireret af alt dét, der går forud, og som alligevel udgør en ny forgrening og en særegen stemme.

Med udgangspunkt i mantraet ”Ta’ jazz hver dag!” vil du på scenen endvidere kunne opleve Niels Christian Cederberg og Master Fatman, der fortæller om jazzens virkning på henholdsvis hjerne og hjerte.

Lineuppet til P8 Jazz Sessions er:

OBS – Udsolgt
Tirsdag d. 20. november: 

Oilly Wallace & Johannes Wamberg
Frk. Jacobsen
Røgsignal

OBS – Udsolgt
Onsdag d. 21. november:

Dawda Jobarteh
Bremer/McCoy
Jakob Bro Trio

P8 Jazz Sessions foregår tirsdag den 20. november og onsdag den 21. november – begge dage fra klokken 20.00-22.00 – i Bibliotekssalen i Rundetaarn. Dørene åbner kl. 19.

P8 Jazz transmitterer koncerterne direkte begge aftener fra kl. 20.00, og derfor lukker dørene kl. 19:50.

Billetter:
P8 Jazz Sessions er gratis, men der pålægges et administrationsgebyr på 25 kr. pr. tilmeldt billet til Rundetaarn. Tilmelding P8 Jazz Sessions:

Tirsdag d. 20. november

Onsdag d. 21. november UDSOLGT