Is This Colour

11.05.2019 - 23.06.2019
i: Udstilling

kontempo

Udstilling “Is This Colour?” 11. maj til 23. juni 2019 af foreningen for tekstildesign, KONTEMPO.

Farver kommunikerer umiddelbart til os og påvirker vores stemning og handlinger. Deres indbyrdes forhold; kontraster og nuancer og samspillet med lys. De påvirker vores stemning og handlinger, og på tværs af kunstneriske fag er det et fælles interesseområde. Kontempo, der er en forening af tekstildesignere, har inviteret alle kunstneriske faggrupper til at udstille nye værker, som giver deres bud på at besvare spørgsmålet ”Is This Colour?”. En spørgende leg om sansning og udvikling og om, hvordan vi skal forstå tekstildesign nu og i fremtiden. Det er, hvad der møder gæsterne på udstillingen ”Is This Colour?” i Rundetaarns Bibliotekssal.

Værkerne strækker sig fra det farverige og ekspressive til det konceptuelle og subtile, og udstillingen byder også på både guidede ture, talks og et katalog Med IS THIS COLOUR inviterer KONTEMPO, en forening af tekstildesignere, alle kunstneriske faggrupper til at udstille nye værker ud fra spørgsmålet: Er dette farve? De værker, juryen udvælger, udstilles i Rundetaarn fra 11. maj – 23. juni i 2019.

I 2019 spørger vi: Er dette farve? Selvom alt kan siges at have en farve, så håber vi, at spørgsmålets åbenhed kan stimulere en fri dialog: hvor mange forskellige svar kan vi skabe? Besøgende på udstillingen inviteres med ind i en spørgende leg om sansning, udvikling, og hvordan vi skal forstå tekstildesign nu og i fremtiden.

Mere om KONTEMPO