NIGHTCAP – seminar om smykkeformgivning og uddannelse

10.01.2019
i: Særarrangement

seminar web

NIGHTCAP – seminar torsdag d. 10. januar 2019 kl. 19 om smykkeformgivning og uddannelse – visioner og virkelighed.

I udstillingen EFTERFESTs slutfase, serveres tre funklende input fra både nær og fjern med fokus på, hvad en højere uddannelse indenfor formgivning kan, skal og vil.

Yong-il Jeon, professor ved Kookmin Universitetet i Seoul, præsenterer udviklingen af den koreanske smykkekunstscene fra 1970’erne og frem til i dag. En udvikling, der indenfor de seneste år, har placeret Korea centralt på den internationale smykkekunstscene. (Foredraget er på engelsk)

Paul K. Schäfer, vejleder fra 2003 og daglig leder af Institut for Ædelmetal fra 2011 og frem til Instituttets lukning i 2016, vil causere over kulturelle dannelsesbegreber og vanetænkning med afsæt i hans erfaringer som underviser indenfor det kreative felt.

Tine Kjølsen, BA-programleder på Institut for Visuelt Design, KADK og mange-årig censor på smykkeuddannelsen vil tale om smykker og håndværket, der producerer dem i et uddannelsesperspektiv. Lukningen af overbygningsuddannelsen, Institut for Ædelmetal efterlader i Danmark et hul, som ikke synes at kunne fyldes ud, som uddannelseslandskabet ser ud pt. Hvor stiller det smykkefaget og feltet set i et dansk og udenlandsk perspektiv. og hvordan udvikler uddannelserne indenfor faget sig i verden omkring os?

Moderator: Smykkekunstner Marie-Louise Kristensen

Hvornår
Torsdag den 10. januar 2019, kl. 19.00 – indgang fra kl. 18.30
Seminaret slutter kl. 21.30.

Hvor
Bibliotekssalen i Rundetaarn, Købmagergade 52A, 1150 København K

Billetter:
Køb billet inden den 4. januar 2019.

Pris: 75,00 kr – bemærk: Intet billetsalg ved døren.

Seminaret er initieret af Nanna Obel og Maria Tsoskunoglu
Tilrettelagt og arrangeret af Art Jewellery Copenhagen.

Spørgsmål om seminaret skrives til: info@artjewellerycph.dk