AFLYST: Metta Carter Jazzmosphere release koncert

17.03.2019 - 17.03.2019
i: Koncert

Metta Carter Jazzmosphere
AFLYST: Release koncert med Metta Carter Jazzmosphere
Søndag d. 17. marts kl. 21.00 – koncerten er desværre aflyst.

Det er en farverig og multi kunstnerisk karriere, der har ansporet Metta Carter til, at skabe bandet “JAZZMOSPHERE” – en Neo Nordic International lyd. Hendes musiske universer stammer fra Hip Hop, Soul og Blues, Rock, World og Ambient Soundscape musik, her sammenfattet til et nyt og spændende Jazz Rock band, som i fri egen komposition skaber lyden og vibrationerne i en Jazzy atmosfære. Bandet er en smuk blanding af autentiske autodidakte Internationale musikere samt musikere fra Danmarks Rytmiske Konservatorium.

Jazzmosphere er kendt for en rocket eksperimenterende tilgang til jazzmusik med live instrumenter, human beat Box og elektroniske beats. Metta Carter er producer og beat maker, komponist, sangskriver og sangerinde I bandet, ft. VJ INNIN, som tilfører koncerten et kunstnerisk og psykedelisk VJ show. Sofia Yoma, video kunstner har skabt musikvideo til nummeret “Hostess”.

Mettas store styrker omfatter ukonventionel og kreativ tænkning, autentisk og kraftfuld live-optræden. Hun er den stolte forælder til verdensberømte Noah Carter, der for nylig vandt DMA 2017. Sammen har de grundlagt Carter Studios. Hendes første Ep ”Metta Carter” er udgivet på Gateway Music ”Jazz” i 2018.

Er du til den klassiske Jazz Ballade, sjæl med kant og retro vibe, eller du vil bare rystes godt på både den bløde og den fede måde, hold øje med Metta Carter. En karismatisk og moden sanger med rødder i amerikansk jazz / blues / gospel / rock og soul musik. Mettas personlige fortolkning af sjæl tilhører alle verdenshjørner, fra nordiske harmonier, asiatiske lydbilleder til amerikansk jazz.

Læs mere om Metta Carter Jazzmosphere på bandets webside

Med støtte fra JazzDanmark, GatewayMusic, Cool-tour & Carter Studios