Koncert med Me And Maria

16.11.2019
i: Koncert

MEANDMARIALIVE_Fotor

Intimkoncert med duoen ME AND MARIA den 16. november 2019 kl. 19.00. 

Dato: 16.11.2019 kl. 19.00
Sted: Rundetaarns Bibliotekssal
Køb billet: 100kr.

Dørene åbner kl. 18.30

ME AND MARIA er Maria Anna Rosenberg og på vokal/keyboard og Johannes Pehrson på basguitar/vokal. De to sangskrivere kommer fra vidt forskellige steder i musikken – Maria med baggrund i musicalen og kirke, og Johannes i rocken. Det var derfor ikke en selvfølge, at deres veje skulle krydses. Men deres fælles ønske om at skabe musik, der er nærværende og autentisk, har forenet dem i denne poetiske duo.

Man kan forvente en aften med masser af nærvær og høj kvalitet, da musikerne lover rum til ro og fordybelse med smukke blide sange, stemningsfuld lyssætning og eftertænksomme fortællinger: ”Med vores musik forsøger vi at skabe plads. Plads til alle følelser, også de svære. Vores erfaring er, at jo mere man kan dele ud af oplevelser om ensomhed, angst, sorg osv, jo sværere får de følelser ved at vokse og overtage sindet. På den måde bruger vi musikken til at tænde lys i mørket,” siger Maria Anna Rosenberg.
Koncerten varer 2×35 med en kort pause. I pausen vil der være mulighed for at købe en signeret udgave af det nye album som CD eller vinyl.

Billetten inkluderer adgang til hele Rundetaarn og efter koncerten kan man besøge tårnets platform og nyde stjernehimmelen. Der er også mulighed for at købe forfriskninger i caféen.

 

Læs mere her:

Hjemmeside: www.meandmaria.dk
Facebook: www.facebook.com/meandmariaband
YouTube: https://www.youtube.com/c/MEANDMARIA

Spotify: