LIMINALITY I – Fotografisk kunstprojekt af Kajsa Gullberg

01.02.2017 - 05.03.2017
i: Udstilling

2. februar til 5. marts 2017 udstilles Kajsa Gullbergs fotografiske kunstprojekt LIMINALITY I i Rundetaarns Bibliotekssal.

Kajsa Gullberg begyndte sin fotoserie i 2014 fra sin base i København (f. 1977, Sverige). Projektet handler om transition og søgen efter et ’selv’. I sin egen overgang fra 30 til 40 år, blev Kajsa Gullberg optaget af at udforske mennesket i forandring. Som vi oplever os selv vokse og transformere, bliver idéen om et genkendeligt selv mere og mere mystisk. Hvis selvet er foranderligt, kan man så overhovedet tale om et ’jeg’?

I portrætserien LIMINALITY I udforskes konceptet om transformation. Hvad enten vi gennemlever større eller mindre synlige forandringer i livet, så er det eneste konstante netop forandringen. Kajsa Gullberg søger at indfang denne forandring i ét eneste billede, og heri skal både inspirationen og fascinationen findes. Hendes værker er markante ved brugen af kostumer, symbolik og konfronterer beskueren med en poetisk undertone af mystik, omsorg og empati. Det menneskelige er kernen, men modsvares af meget lidt synlighed af den egentlige person. Gullbergs billeder er et intenst, intuitivt studie af eksistentiel forandring.

Se mere

l_3-3

 

Gem

Gem

Gem

Gem