Kunstskolen for voksne udviklingshæmmede

30.06.2018 - 19.08.2018
i: Udstilling

Webfoto Lars Bo Nødvig

Kunstskolen for voksne udviklingshæmmede udstiller 30. juni til 19. august 2018.
Bemærk, søndag 19. august påbegyndes nedtagning af udstillingen kl. 16.

På Kunstskolen for voksne udviklingshæmmede i Københavns Nordvest kvarter, arbejder hver dag 14 dedikerede kunstnere med det til fælles, at de brænder for at skabe kunst på mange forskellige måder. Styrken i fællesskabet gør det muligt at dyrke passionen for kunst, som for denne gruppe er en unik mulighed for at udtrykke sig uden filter, om hvad der optager dem. Og netop dette vil sommerens udstilling være præget af.

Værkerne på udstillingen afspejler 14 meget forskellige personligheder og interesser. De viser det umiddelbare, spontaniteten og en undren over livet. Ideer opstår, finurlige billeder og skulpturer bliver til, og de rummer alle en særlig fortælling om kongefamilien, kendte popstjerner, eventyrlige figurer, familie og meget andet.
På udstillingen kan man bl.a. opleve farverige akrylmalerier, sirlige akvareller, linoleumssnit i stærke kontraster og personlige broderier.

Internationalt besøg
Sommerens udstilling i Rundetaarn vil også have en international gæsteudstiller.
Her vil man kunne opleve et mindre udvalg af værker af Yuki Sato.
Yuki er til dagligt tilknyttet Ratta Rattarr atalier i Japan, men har været gæstestuderende på Kunstskolen hele maj 2018.
Hendes udtryk er grafisk abstrakt, og tilfører udstillingen en 15. unik kunstner.

Deltagende kunstnere:
Alexander Sandelstein, Birgit Neja Jensen, Christine Jensen, Christian Carlsen, Emilie Cambon, Henrik Ravn, Lars Bo Nødvig, Lukas Wagner, Marianne Ibsen, Mogens Petersen, Per Eriksson, Steff en de la Motte Maahr, Stine Kailow, Thomas Larsen samt Yuki Sato, Japan.

Læs mere om Kunstskolen for voksne udviklingshæmmede

Kunstskolen har tidligere udstillet i Rundetaarn, senest i 2014