Artist talk – Mødet med Stedet

09.01.2015
i: Særarrangement

Artist talk i Bibliotekssalen fredag d. 9. januar kl.16. Salen er lukket for publikum uden særbillet.

Christina Capetillo og Torben Eskerod fortæller om deres arbejde med at skabe nye billeder af Danmarks yderområder. Hvad kræver det at få et sted eller et menneske til at åbne sig for en, så man kan tage et billede, der afspejler det særlige ved stedet? Mens Capetillo har arbejdet på tværs af Danmark og portrætteret kontrasterne mellem yderområdernes oversete byrum og de åbne kystlandskaber, har Eskerod, som den eneste i gruppen, portrætteret de mennesker, der bor i yderområderne, og fokuseret på deres landskaber og livsrum.

Tilmelding kan ske online via politikenplus.dk eller ved personlig henvendelse i Rundetaarns billetsalg. Ingen reservation. Pris 60 kr. inkl. entré til Rundetaarn. Varighed 90 minutter.

Den anmelderroste udstilling har i perioden 2013-2014 været vist på Vendsyssel Kunstmuseum, Bornholms Kunstmuseum, Kunstmuseet i Tønder og Fuglsang Kunstmuseum på Lolland. Udstillingen viser værker af de fire fotografer Christina Capetillo, Torben Eskerod, Carsten Ingemann og Henrik Saxgren. I mere end et år har de rejst rundt i Danmark langt fra storbyernes mylder. Resultatet er mere end 100 fascinerende fotografier af køer i mørke, krogede æbletræer, oversete byrum og store åbne landskaber. Udstillingen kan ses i Bibliotekssalen fra den 22. november til den 11. januar 2015.