UDSOLGT – Koncert med Dreamers Circus

07.03.2018
i: Koncert

Koncert onsdag d. 7. marts kl. 20 i Rundetaarns Bibliotekssal med Dreamers Circus.

dreamers circus

Koncert i Rundetaarn 7. marts kl. 20
Billetpris: 140kr / 100kr (stud.)
UDSOLGT

Den unikke nordiske folkemusiktrio Dreamers Circus gæster Rundetaarn som andet stop på deres turné rundt i Danmark i anledning af deres nyeste og tredje album.

Dansk folkemusik er i gang med en kæmpe udvikling. Musikken er blevet hip og eftersøgt og tiltrækker et stort nyt, ungt publikum. Dreamers’ Circus er ikke et produkt af denne udvikling, men en af hovedkræfterne bag den.

Dreamers’ Circus er ikke en normal gruppe, et normalt band. Men nærmere en koncentration af musikalsk historie, håndværk og ren, uforfalsket kunstnerisk vision – på mirakuløs vis bragt sammen i et efterhånden legendarisk broderskab.
Ale Carr fra Sverige, Nikolaj Busk og Rune Tonsgaard Sørensen fra Danmark har spillet over hele verden med Dreamers’ Circus. De har vundet alle de priser i Danmark de kan. De er anmeldt og anerkendt med den form for respekt, man i USA kalder “Awe”. Ærefrygt. En gruppe for hvem folkemusikken er udgangspunktet, men som ellers ikke skelner mellem genrer. En gruppe, der har så meget respekt for traditionen, at de ved at den ikke er en spændetrøje. En gruppe der forstår at folkemusikken er så stærk, at den kan holde til hvadsomhelst, at den stortrives når den bliver udfordret og udvidet.

Dreamers Circus hjemmeside