Finnisage for udstillingen “A Play, A Tale”

27.09.2019
i: Særarrangement

Ydegirl_Press_JosefineSeifert

Fredag 27. september afholdes finnissage, udgivelsesreception samt koncert med Ydegirl.

Reception og koncert markerer udgivelsen af en publikation i forbindelse med udstillingen “A Play, A Tale”. Udover mulighed for at købe publikationen, er det også ved denne lejlighed muligt at se de udstillede malerier og skulpturer, som er blevet til i forbindelse med de åbne værksteder for børn.

Arrangementet varer kl. 17.00-20.00 og er åbent for tårnets gæster.

Om koncert med Ydegirl:

Ydegirl er navnet på et oldtids mosefund, men af en teenage pige. Hun blev fundet halvt kronraget og med et åbent og næsten opløst bryst og bækken.
Ydegirl er også alias til Andrea Novel’s projekt – et R&b in-funderet kammermusik univers. Sammen med andre historiske, virkelige og fiktive kvindelige skikkelser synes forestillingen om Yde’s skæbne at være sevet ind i musikkens i lyd og tekst.
De fleste tracks er ledt af en vokal, der til tider er halvt sunget halvt talt og med en tone der nogle gange referer til en nordisk folketradition, mens den andre gange bevæger sig mere over i legende R&B og popagtige arrangementer, farvet af den overvejende brug af klassiske instrumenter som fløjte og stryg.

Til denne koncert vil Ydegirl spille i en konstellation der udover hende selv indebefatter Cæcilie Trier på Cello, Thea Thorborg på violin, Asger Valentin på guitar, og Emil Elg på bas.