Koncert Copenhagen Baroque festival; INTIMACY

29.06.2019
i: Koncert

intimacy

Copenhagen Baroque Festival præsenterer koncerten INTIMACY i Bibliotekssalen lørdag d. 29. juni 2019 kl. 20. 

Køb billet 120kr

Copenhagen Baroque Festival præsenterer en koncert, hvor den intime baroklyd sættes i fokus med solopræsentationer af bl.a. cembalo, gambe og det smukke følsomme og sjældne barokinstrument, clavichord.

Reiko Ichise (UK/JP), gambe; Małgorzata Sarbak (PL), cembalo & Mads Damlund, clavichord.

Reiko Ichise hører til blandt verdens bedste gambister og om den beskedne varme japaner, bosat i London, har politiken i rosende vendinger skrevet “hun kender sit instrument så godt som man ville ønske man kendte sig selv” og “hun fik musikken til at ånde frit”. Et vigtigt musikalsk bekendskab som varmt kan anbefales.

Reiko Ichise

Mads Damlund er af de fleste kendt som organist ved Jægersborg Kirke, men har også en stor forkærlighed for clavichordet, som han har gjort til sin passion og ofte spiller koncert på i udlandet. Instrumentet bliver alt for sjældent hørt herhjemme og det er en glæde at kunne præsentere Mads Damlund og hans clavichord på festivalen!

Mads

Małgorzata Sarbak er et kæmpe cembalotalent fra Polen med flere af de sværeste soloudgivelser bag sig. Hun præsenteres for første gang på koncert i Danmark her på festivalen.

MD

Hele koncerten finder sted i Rundetaarns stemningsfulde Bibliotekssal med den skønneste akustik til de sprøde og smukke barokinstrumenter. En meditativ og smuk aften i barokkens tegn.