Koncert med Lille MUKO

24.06.2018
i: Koncert

lille web MUKO

Klassisk korkoncert søndag d. 24. juni kl. 20:00 med universitetskoret Lille MUKO.

Køb billetter 100kr

Universitetskoret Lille MUKO er et fremtrædende klassisk kor fra København. Koret består af nuværende og tidligere musikstuderende såvel som andre kvalificerede sangere.

Universitetskoret Lille MUKO er blevet udvalgt til at deltage i en stor international korkonkurrence i Debrecen i Ungarn 5-8. juli, og som et led i forberedelserne til konkurrencen vil koret præsentere disse programmer ved koncerten i Rundetaarn. Koret har sammensat 3 korte afvekslende og underholdende programmer med musik af danske og udenlandske komponister bl.a. Vagn Holmboe, Per Nørgård, Niels la Cour, Bo Holten, Ildebrando Pizzetti, Bejnamin Britten og Sven-David Sandström, samt en afdeling med underholdende danske satser.

Lille MUKO blev stiftet i 1967 og er en udløber af MUKO, der er Københavns Universitets kor af musikstuderende. Lille MUKO har stadig tilknytning til Københavns Universitet, hvor koret ofte fungerer repræsentativt ved officielle lejligheder.Igennem indspilninger, nationale og internationale aktiviteter arbejder koret for at udbrede kendskabet til specielt dansk og skandinavisk kormusik. Jesper Grove Jørgensen har dirigeret koret siden 1985

Om Lille MUKO