Koncert og oplæsning ved Kaspar Bonnén og Claus Handberg

10.01.2018
i: Særarrangement

Koncert og oplæsning onsdag 10. januar 2018 kl. 19:30. I forbindelse med udstillingen VANDRINGER i ukendt geometri, læser Kaspar Bonnén d. 10 januar op fra sin roman Ind til min mor, og imellem oplæsningerne spiller Claus Handberg nogle af sangene fra deres fællesværk Du Er Kun En Stjerne.’

Arrangementet koster kun almindelig entré 25kr.  Køb billet

Du Er Kun En Stjerne - Omslag (003)
Herover: udsnit at LP’ens omslag, malet af Elsebeth Norrie.

I 2016 udgav Kaspar Bonnén og Claus Handberg et fællesværk, Lp’en: Du Er Kun En Stjerne. Projektet var oprindeligt tænkt som et bidrag til en større gruppeudstilling i 2015, men udstillingen kom aldrig i stand. På dette tidspunkt i processen tegnede sangene dog for godt til at blive sløjfet, og pladen blev – efter en del møje og besvær – omsider fuldført og udgivet på forlaget Space Poetry. LP’en kan købes i Rundetaarns butik så længe Kaspar Bonnén udstiller.

Kaspar har stået for teksterne og Claus for musikken. Arrangementet er koster blot alm. entré til Rundetaarn og inkluderer besøg i Kaspar Bonnéns udstilling, samt mulighed for at se på stjerner gennem Observatoriets teleskop, som er bemandet kl. 18-21.