Rockkoret

26.05.2016 - 27.05.2016
i: Koncert

rockkoret
Koncert i Rundetaarn torsdag den 26. maj og fredag 27. maj 2016 – begge dage kl. 20.00. Rockkoret er et rytmisk a capella kor fra København og har en årelang tradition for at give forårskoncerter i Rundetaarn. Vi ser hvert år meget frem til at synge i Rundetaarns gamle Bibliotekssal, en af de bedste sale til rytmisk korsang i København, med en unik klang og stemning.
Rockkoret består af ca. 30 ambitiøse sangere, fordelt på 8 stemmegrupper. Det er entusiasme, glæde og ambitioner som kendetegner Rockkoret. Vi tager korsangen derhen, hvor vi mener den skal være: Acapella-sang, som både stiller krav til sanger og tilskuer, og dermed en spændende og udfordrende oplevelse for alle.
Vores dirigent Christian Berg har siden 2007 stået i spidsen for koret. Han har tegnet og videreudviklet det musikalske udtryk, som koret har været kendt for gennem en lang årrække. Christian Berg er uddannet i musikledelse, sang og kordirektion ved det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og arrangerer langt hovedparten af musikken specifikt til Rockkoret. Vores repertoire breder sig vidt over de seneste mange års populære rytmiske musik fra danske og udenlandske kunstnere.
Rundetaarns rammer er fantastiske til kormusik, så kom ind og få en unik oplevelse sammen med os – Vi glæder os til at se dig!

Entre: 100 kr (75 kr. for unge under 16 år)+gebyr 5,10 kr). Køb billet online her