Stemmens Dag i Rundetaarn

08.04.2018
i: Særarrangement

Solsort_stemmensdag kopi

Stemmens Dag afholdes med aktiviteter i hele tårnet, søndag d. 8. april 2018.

På Stemmens Dag vil Rundetaarn summe af stemmer fra øverst til nederst, og der vil være mulighed for at møde fagfolk som logopæder, sangere, laryngologer, skuespillere, fortællere, retorikere, fonetikere, og alt sammen fordelt i tårnets fem ‘scener’: Sneglegangen, Observatoriet, Ringerloftet og Bibliotekssalen + dens apsis.
Her vil du kunne opleve optræden, workshops, fortælling, dukketeater, foreningsstande, præsentationer og meget mere.

Arbejdsgruppen har været i gang siden efteråret, og er nu ved at have puslet et program på plads – med alle forbehold for ændringer, naturligvis. Få et smugkig på arrangørernes egen hjemmeside, www.stemmensdag.dk
Dagsprogrammet fra kl. 10-17 er for alle Rundetaarns gæster og koster kun almindelig entré: 25 kr./børn 5kr.

Om aftenen runder vi af med en koncert kl. 19, hvor Sara Grabow og Mikkel Ploug hver især vil give deres bud på de magiske forbindelser mellem stemme, sprog, rum og musik.

Entré: 100 kr. Køb billet

Besøg musikerne her: www.saragrabow.dk  og www.mikkelpoug.dk
Se også http://harmoniehof.tumblr.com/

Om Stemmens Dag
Stemmens Dag er en begivenhed, som er blevet afholdt i Rundetaarn i lige år siden 2006 med henblik på folkeoplysning om stemmen. Begivenheden arrangeres af Foreningen Stemmens Dag, som har repræsentanter fra flere foreninger og fagområder. Medlemmerne er overvejende professionelle fagfolk, som ønsker at formidle deres indsigt og at knytte tværfaglige kontakter. Derudover er der mange kreative indslag i løbet af dagen, hvor vi har aktiviteter i hele tårnet.

Se mere på stemmensdag.dk.