TOWER TALK – Comic Citrone

18.04.2018
i: Særarrangement

2017_china_wall_004

Tower Talk onsdag d. 18. april kl.19 med Comic Citrone, aktuel udstilling arrangeret af Visual Tuba. 

Kom med på en guidet tur gennem udstillingen, som er en del af Comic Citrone festival of comtemporary art & letters. Mød idémanden bag udstillingen; Marko Buric som også har kulturbureauet Visual Tuba.
Inkl. i almindelig entré 25kr.

 

Om Comic Citrone:

Visual Tuba præsenterer Comic Citrone, en kunst festival med omdrejningspunkt om den visuelt stærke udstilling af kontemporært maleri og tegning i Rundetaarn.

Udstillingens deltagende kunstnere, danske som internationale, præsenterer en bred pallet af stilarter, geometriske abstraktioner, humoristiske figurer og masser af typografi.

De mange stilarter varierer, de genremæssige barrierer i kunsten er nedbrudt og inspirationen går -som den altid har gjort- på kryds og tværs af genrene.

En stor del af kunstnerne arbejder med kunst i det offentlige rum, og denne offentlige kunsts tradition for umiddelbarhed og tilgængelighed for alle, tager vi med os ind på Rundetaarns vægge. Om det er abstraktioner der dykkes ned i, glade farver eller humoristiske pointer kan beskueren her få noget ud af værkerne, uden forudgående kendskab til kunstneren.

Festivalen byder på talks, workshops, dokumentarfilm, animationsfilm, cocktails, vidensdeling og open source.