Tower Talk – Kampala Street Fashion

14.03.2018
i: Særarrangement

web 3

Tower Talk 14. marts kl. 17 med kvinden bag udstillingen Kampala Street Fashion; Marie Visti Hansen, som tager os bag projektet om Ugandas stærke, smukke kvinder. 

Kom og lyt med og se de store billeder, når økonom og designer Marie Visti Hansen fortæller om sit store fotoprojekt, som nu bliver til udstillingen Kampala Street Fashion. Tower Talk er blevet en fast tradition, når vi åbner en ny udstilling i Bibliotekssalen, og giver herved vores gæster mulighed for at møde og tale med kunstneren bag. Der serveres også et glas undervejs. Alm entré 25kr.

Om udstillingen:

Marie Visti Hansen beskriver selv idéen således: ”Kvindeliv i Uganda er ikke let, landet er et af verdens fattigste og kønsdiskriminationen er udbredt. Alligevel har kvinderne en markant tilstedeværelse i bybilledet og de udviser et helt utroligt overskud, som også kommer til udtryk i deres påklædning.”

Udstillingen viser den store mangfoldighed i kvindernes påklædning, men fælles for kvinderne er, at de virker komfortable i deres egne kroppe på en måde som kvinder i Vesten godt kan misunde dem, kort sagt der er noget at lære. Udstillingen sætter spot på de ugandiske kvinders styrke, udholdenhed, talent og skønhed.