Tower Talk med designer Niklas Jacob om IDEA

08.06.2018
i: Særarrangement

NIKLAS JACOB web

Tower Talk med designer Niklas Jacob fredag d. 8. juni kl.17. Arrangementet foregår i Bibliotekssalen og er gratis når alm. entré til Rundetaarn er betalt. 

Den danske designer Niklas Jacob er idémanden bag den nye udstilling i Rundetaarn IDEA – Design Supermarked. Udstillingen havde forpremiere på møbelmessen i Milano i april, og fik stor pressebevågenhed, og blev blandt andet udråbt til at være den bedste udstilling under designugen. Reaktionerne er positive, og Niklas Jacob giver selv et bud på, hvorfor: “Udstillingen er en helt speciel oplevelse af design, som vi ikke er vant til. Den viser, hvordan design kan påvirke humøret. Der er masser af humor og ironi, og hvor vi i nutidens design oftest ser parametre som form og funktionalitet, er her på udstillingen 18 internationale designeres bud på møbeldesigns, som er skabt til smil og refleksion, snarere end de er funktionelle.
Niklas Jacob har boet halvdelen af sit liv i Italien og håber at udstillingen over de kommende år kan vokse sig større ved deltagelse af endnu flere designere, som vil skabe ironiske gør-det-selv møbler, man ikke regner med at finde på hylderne i møbelindustrien.

Mød designeren, få en rundvisning og hør mere om IDEA projektet ved denne udstillings Tower Talk, fredag d. 8. juni kl. 17. Der serveres et glas vin undervejs.