VANDRINGER i ukendt geometri – kunstudstilling af Kaspar Bonnén

25.11.2017 - 21.01.2018
i: Udstilling

web billede

VANDRINGER i ukendt geometri

Kunstudstilling af Kaspar Bonnén
25. november 2017 – 21. januar 2018.

Den danske billedkunstner Kaspar Bonnén har til udstillingen VANDRINGER i ukendt geometri skabt en række kunstværker, hovedsageligt af skulpturel karakter, men også litterære og billedkunstneriske bidrag.

Kaspar Bonnén beskriver selv sin idé: ”En vandrer tager væk fra det eksisterende samfunds regler for at søge ind i sig selv. At vandre er at forlade og at søge nyt i sig selv, at bruge afsondringen fra den normale socialsfære for, som en anden rejsende, at finde ind i en dybere indsigt, en ukendt geometri”.

Vandringerne på udstillingen er således ikke fysiske vandringer, men vandringer mellem tanker, vandringer mellem følelser, i kunstnerens forsøg på at skabe små uforudsigelige figurer med nye, overraskende dimensioner.

Kaspar Bonnén er født 1968, uddannet fra det Kongelige Danske Kunstakademi, og bor og arbejder i København. Hans værker kan bl.a. opleves på ARoS, Statens Museum for Kunst, på Arken, på Amalienborg Slot, samt Moderna Museet, Stockholm. Hans kunstneriske produktion er både litterær og visuel, og han arbejder med bl.a. installationer, maleri og digtsamlinger. I løbet af udstillingsperioden er Rundetaarn vært for en Tower Talk, hvor Kaspar Bonnén vil fortælle om sit kunstneriske virke og tankerne bag udstillingen.

Mere om Kaspar Bonnén

Tower Talk: Tirsdag d. 28. november kl. 17
Mød kunstneren til en snak om Vandringer. Inkl. et glas vin.
Ingen yderligere entré.

Koncert: Onsdag d. 10. januar kl. 19:30
Kaspar Bonnén og musiker Claus Handberg (guitar).

Udstillingen er støttet af
Kunstfonden_LOGO_small_JPG

 

Meddelelse:
Tidligere omtalt dansk-japansk udstilling i december 2017 realiseres ikke.