Åbent i dag kl. 10–20.

Hold dit møde i Rundetaarn

Rundetaarn er et historisk sted. Siden 1642, hvor tårnet stod færdigt, er opdagelser blevet gjort her, mennesker af danmarkshistorisk betydning er kommet her, og høj og lav har passeret hinanden i den karakteristiske Sneglegang i jagten på Københavns mest charmerende udsigt 34,8 meter over Købmagergade.

Når du holder dit møde i Rundetaarn, er du midt i historien på toppen af København. Giv idéerne frit løb og lad dig inspirere af de unikke rammer, som emmer af århundreders historie.

Et tårn fuldt af oplevelser

Rundetaarn er et levende tårn, der rummer udstillinger, koncerter og aktiviteter for store og små, så du er også tæt på oplevelser, som kan indbyde til nye tanker eller udgøre en berigende pause.

Nyd den 360 graders udsigt til byens tårne og tage fra toppen. Gå på opdagelse i den aktuelle udstilling i Bibliotekssalen. Træd ind i den hule kerne, der var Danmarks geografiske midtpunkt, da landet blev målt op fra 1760’erne og frem. Eller tag med på en rundvisning og bliv klogere på alt det, der er sket i Christian IV’s gamle tårn gennem tiden.

To helt særlige rum

Du kan holde dit møde i et Rundetaarns to stilfulde mødelokaler, der hver har sit specielle særpræg. Midt i tårnet lige ved siden af Bibliotekssalen ligger det største mødelokale, Læseværelset, mens man skal nogle runder længere op ad Sneglegangen for at komme til vores lille mødelokale, Tårnværelset.

Læseværelset

Rundetaarns største mødelokale ligger op og ned ad den store Bibliotekssal, der oprindelig rummede Københavns Universitets bogsamling. Bøgerne var ikke til hjemlån, så i 1777 blev der indrettet to mindre rum ved indgangen til Universitetsbiblioteket, et til bibliotekaren og et læseværelse.

Læseværelset er udsmykket med billeder og effekter fra Rundetaarns astronomisk-historiske samling, der tidligere har haft til huse i rummet.

Mødefaciliteter i top

Rundetaarn ligger centralt placeret midt i Kongens København, og udstyret og mødefaciliteterne er naturligvis i top. Vi sørger for forplejning i løbet af dagen og kan også hjælpe med frokost, hvis I da ikke hellere vil nyde den på en af de mange nærliggende restauranter.

Tårnværelset

På Rundetaarns næstøverste etage bag den sindrige planetmaskine gemmer Tårnværelset sig. Rummet har tidligere indgået i den portnerbolig, som engang lå øverst i tårnet, og som H.C. Andersen beskriver i sin roman ”At være eller ikke være” fra 1857.

Indtil direktøren flyttede ud af sin embedsbolig heroppe i 2007, fungerede rummet som soveværelse med en storslået udsigt.

Kontakt

Kontakt os venligst for priser, spørgsmål og booking til Fie Qvist Rosenkjær fqr@rundetaarn.dk

Group 14

Modtag Rundetaarns nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om tårnet og vores arrangementer