Alle dage 10-20

Koncert ”Sigurd fortæller om Naturvidenskab”

Dato
12.11.2022
Tid
11:00 - 12:00
Sted
Bibliotekssalen
Pris
200kr. / 100kr. for børn u. 12 år

Koncert ”Sigurd fortæller om Naturvidenskab”

I anledning af Videnskabsår22 inviterer Rundetaarn til koncert med komponist og forfatter Sigurd Barrett. I 2021 lagde Rundetaarn lokaler til optagelserne til 17 film med udgangspunkt i bogen ”Sigurd fortæller om Naturvidenskab”. Vi er derfor glade for at kunne invitere til en liveoptræden, hvor Sigurd og hans guitarist Eskild vil udfolde naturvidenskabens forunderlige verden.

I 2022 vandt Sigurd Barrett prisen for Årets Børnebog med sin udgivelse ”Sigurd fortæller om Naturvidenskab”. Ud over bogen har Sigurd sammen med guitaristen og sangskriveren Eskild Dohn skrevet 18 sange, indspillet 17 film i Rundetaarn og udviklet et brætspil, som alle har været store succeser siden udgivelsen. I 2022 indviede Sigurd sin koncertturne på Planetarium i København, og herefter er der lagt op til en omfattende turne med Sigurd og Eskild – i rollen som Einstein. Syng med på de iørefaldende hits, lær og grin, og bliv ført ind i naturvidenskabens verden, når Sigurd og Eskild lægger vejen forbi planeter, dyr, planter, dinosaurer og atomer.

Kom med til en uforglemmelig koncertoplevelse for både børn, forældre og bedsteforældre i Rundetaarns Bibliotekssal, halvvejs oppe i det næsten 400 år gamle, astronomiske observatorium. Dagen markerer samtidig 450-året for Tycho Brahes opdagelse af supernovaen den 11. november 1572.

Anbefalet målgruppe: børn fra 4 år, forældre og bedsteforældre.
Billetpris: 200kr. Børn til og med 11 år 100kr.

Sigurd fortæller om naturvidenskab i Rundetaarn
Group 14

Modtag Rundetaarns nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om tårnet og vores arrangementer