Åbent i dag kl. 10-20

Babykoncert med Spillebillen

Dato
22.02.2020
Tid
10:30
Sted
Bibliotekssalen
Koncerten er en del af "Rundetaarn i børnehøjde"
Pris
UDSOLGT

Babykoncert med Spillebillen

Som en del af februar måneds “Rundetaarn i børnehøjde” spiller Karen Marie Bille (Spillebillen) sine søde rytmiske sange om frække museunger og mange andre dyr.

Koncerten er egnet for 0-4-årige og varer cirka 40 minutter. Det foregår i Rundetaarns Bibliotekssal, som lukkes for øvrige gæster undervejs. I forlængelse af koncerten kan man opleve en miniudstillingen om de dyr, som knytter sig til Rundetaarns historie.

Fra kl. 13.00 åbner workshoppen, hvor man i anledning af fastelavn kan lave sin egen dyremaske. Alle aktiviteter koster blot almindelig entré (25 kr. for voksne og 5 kr. for børn (5-15 år).

Spillebillen er en privat musikskole, der åbnede i januar 2004 og drives af Karen Marie Bille, som også underviser. Spillebillen tilbyder rytmik, musik, tumlastik og koncerter for børn og deres voksne. Sangene er iørefaldende og melodiske og inspirerer både børn og voksne til at lytte og deltage med sang og bevægelse. Musikken er levende og ægte og kan nydes af både små og store!

Musikpædagog og komponist
Karen Marie Bille er uddannet rytmikpædagog fra Instituttet for Rytmik. Hun har undervist børn og deres forældre i musik og bevægelse siden 2004 i sin egen musikskole Spillebillen.

Med 15 års erfaring som underviser i musik og motorik for de helt små er der meget musikalsk og pædagogisk materiale at dele ud af. Karen Marie Bille er sangskriver og komponist og skriver både for børn og voksne. Børnesangene fra fem forskellige udgivelser bliver brugt på holdene og skaber den musikalske ramme om Spillebillen. Hun tager jævnligt ud og optræder for børn rundtomkring i institutioner, på biblioteker, til festivaler med mere.

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.