Alle dage 10-20

Værd at vide

Vigtigt: Nye tiltag i forbindelse med genåbningen

Læs mere om nye tiltag og forholdregler, som kan have betydning for dit besøg i Rundetaarn.

Adgangsforhold

Den eneste vej til toppen af Rundetaarn er Sneglegangen, en jævnt opadstigende spiralformet rampe på omkring 200 meter. Sneglegangen efterfølges af to trapper, en trætrappe og en stentrappe placeret i Rundetaarns hule kerne, det sidste stykke op til udsigtsplatformen. Ved de to trapper kan der forekomme kø især i de travleste sommermåneder.

Kørestole

På grund af de to trapper op til udsigtsplatformen er Rundetaarn desværre ikke velegnet til besøgende i kørestol. Udstillinger og arrangementer i Bibliotekssalen er dog tilgængelige med kørestol. Bemærk at hældningen i Sneglegangen kan gøre det svært for ikke-elektriske at køre op.

Ledsagerkort

Gæster med handikap skal betale entré, men ved fremvisning af ledsagerkort kommer ledsageren gratis ind.

Barnevogne

Barne- og klapvogne kan ikke komme op af de sidste to trapper til udsigtsplatformen. Barne- og klapvogne skal stilles enten efter billetlugen eller ind til siden før trappen. Bemærk venligst, at henstillen sker på eget ansvar.

Bagage

Større bagage og kufferter kan ikke medtages i Rundetaarn. Rundetaarn tilbyder desværre ikke bagageopbevaring. Vi henviser i stedet til VisitCopenhagens generelle vejledning.

Hunde

Hunde og andre kæledyr må ikke medbringes i Rundetaarn. Fører- og servicehunde er dog tilladte.

Elevator

Der er ingen elevator i Rundetaarn.

Løbehjul

Det er ikke tilladt at medbringe løbehjul i Rundetaarn.

Generelt

Mad og drikke

Det er tilladt at medbringe egen mad og drikke, som kan nydes på platformen eller i sneglegangens vinduesnicher og på kyssebænken velegnet til børnehaver o.lign. Vi frabeder os, at man spiser og drikker medbragt mad og drikke i Bibliotekssalens café.

Hittegods

Alt, hvad der bliver indleveret eller fundet i Rundetaarn, gemmes i vores glemmekasse. Ring på telefon 33 73 03 73 for at forhøre dig om glemte sager.

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge i Rundetaarn, heller ikke på udsigtsplatformen.