Åbent i dag kl. 10-20

Til skoler

Historie, astronomi, kristendom, dansk, matematik. Rundetaarn kan bruges til meget i undervisningen og er en stor oplevelse for børn i alle aldre.

Her kan du læse nogle praktiske informationer om, hvordan du bedst forbereder og gennemfører et besøg med en skoleklasse i Christian IV’s gamle tårn. 

Adgang, pris og betaling

Der kan være mange besøgende i Rundetaarn, men det er ikke nødvendigt at bestille tid eller meddele os på forhånd, hvis man kan kommer med en stor klasse eller gruppe.

Man kan dog med fordel samle større grupper uden for tårnet og sende én ind for at ordne betalingen, så hele gruppen ikke står i kø.

Uddannelsesinstitutioner får en reduceret voksenentré på 25 kr. Børn 5-15 år koster stadig 10 kr.

Man kan betale ved EAN-nummer ved at udfylde nedenstående formular og aflevere den i billetlugen ved ankomst. Man kan også få udleveret et eksemplar til udfyldning ved fremmøde til udfyldning.

Der kan også betales med kontanter, Dankort eller kreditkort (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, American Express og Diners). Der pålægges ikke ekstra gebyr ved kreditkorttransaktioner.

Gode råd

Porten mod Købmagergade er Rundetaarns eneste ind- og udgang. Derfor beder vi venligst større grupper om at tage hensyn ved ankomst og afgang fra tårnet. Aftal på forhånd et samlingssted uden for tårnet, eksempelvis:

  • Busten af Tycho Brahe, der ligger rundt til venstre, når man går ud af tårnet
  • Buegangen under Regensen over for tårnet (god i regnvejr)
  • Vandskulpturen, der ligger rundt til højre, når man går ud af tårnet
  • Bag pølsevognen på kirkepladsen til venstre for tårnet, når man går ud

Vi kan desværre ikke tilbyde madpakkespisning i Bibliotekssalen. Mere praktisk information kan findes her

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.