Åbent i dag kl. 10–20.

Omvisning

Hele verden går gennem Rundetaarn. En omvisning tilføjer ekstra lag til besøget, når historierne om tårnet og de mennesker, der er kommet her siden 1642, foldes ud.

En omvisning i Rundetaarn begynder oftest ved foden af tårnet og slutter i Observatoriet på toppen. Indholdet kan rettes til efter særlige ønsker eller interesser.

En almindelig omvisning har et generelt bygnings- og københavnerhistorisk fokus med mulighed for at se steder, hvor der ikke normalt er adgang for offentligheden. Andre fokuspunkter kunne være videnskabs-, instrument-, eller astronomihistorie. Når rundvisningen bookes, aftales det, om der ønskes et særligt emne eller fokuspunkt, og hvad det faglige niveau skal være.

En omvisning tager fra en hel til halvanden time afhængig af størrelsen på gruppen og generelt trafik i tårnet. Også hvad angår varighed, kan omvisningen tilpasses efter behov.

Såfremt vejret og tidspunktet tillader det, kan der afsluttes med stjernekig igennem kikkerten i Observatoriet.

Priser

Skoler op til 10. klasse: 450 kr.
Gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner: 800 kr.

Private grupper: 1200 kr.
Efter kl. 17 og i weekenden: 1500 kr.

Erhvervsgrupper: 1500 kr.
Efter kl. 17 og i weekenden: 2500 kr.

Prisen gælder for grupper på op til 30 personer, og inkluderer entré til Rundetaarn.

Kontakt

Omvisninger

Det er desværre ikke muligt at booke omvisninger i øjeblikket.

Kontoret håndterer betaling og fakturering
33 73 03 73
post@rundetaarn.dk

Virtuelle omvisninger

Under nedlukningen har det været muligt at få en digital omvisning og den mulighed bibeholdes, selvom Rundetaarn er åbent igen. Omvisningerne foregår via Teams. Det er en oplagt digital udflugt med skolen, og eleverne kan stille spørgsmål undervejs.

En omvisning tager omkring en time afhængig af spørgsmål og ønsker. Også hvad angår varighed, kan omvisningen tilpasses efter behov. Priserne er de samme som de fysiske omvisninger.

Book virtuel omvisning

Cille Sørensen
cms@rundetaarn.dk

Yderligere spørgsmål
Projektleder Ditte Marie Lund
dml@rundetaarn.dk