Åbent alle dage 10-20

Omvisning

Hele verden går gennem Rundetaarn. En omvisning tilføjer ekstra lag til besøget, når historierne om tårnet og de mennesker, der er kommet her siden 1642, foldes ud.

Rundetaarn tilbyder omvisninger både inden og uden for åbningstiden hele året rundt. Omvisninger kan bookes både på dansk og engelsk.

Priser

Skoler op til 10. klasse: 450 kr.
Gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner: 800 kr.

Private grupper: 1200 kr.
Efter kl. 17 og i weekenden: 1500 kr.

Erhvervsgrupper: 1500 kr.
Efter kl. 17 og i weekenden: 2500 kr.

Prisen gælder for grupper på op til 30 personer, og inkluderer entré til Rundetaarn.

En omvisning i Rundetaarn begynder oftest ved foden af tårnet og slutter i Observatoriet på toppen. Indholdet kan rettes til efter særlige ønsker eller interesser.

En almindelig omvisning har et generelt bygnings- og københavnerhistorisk fokus med mulighed for at se steder, hvor der ikke normalt er adgang for offentligheden. Andre fokuspunkter kunne være videnskabs-, instrument-, eller astronomihistorie. Når rundvisningen bookes, aftales det, om der ønskes et særligt emne eller fokuspunkt, og hvad det faglige niveau skal være.

En omvisning tager fra en hel til halvanden time afhængig af størrelsen på gruppen og generelt trafik i tårnet. Også hvad angår varighed, kan omvisningen tilpasses efter behov.

Såfremt vejret og tidspunktet tillader det, kan der afsluttes med stjernekig igennem kikkerten i Observatoriet.

Kontakt

Omviser Erling Poulsen
24 91 10 12
ep@rundetaarn.dk

Kontoret håndterer betaling og fakturering
33 73 03 73
post@rundetaarn.dk