Åbent i dag kl. 10-20

Bachs kaffekantate

Dato
14.11.2021
Tid
20:00
Sted
Bibliotekssalen
i Rundetaarn - Købmagergade 52 A, 1150 København K
Pris
150 kr.

Bachs kaffekantate

Koncert i Rundetaarns Bibliotekssal som del af koncertsamarbejdet i 2021 mellem Trinitatis Kirke, Rosenborg og Rundetaarn.

Musik af J.S. Bach m.fl., herunder Bachs Kaffe-kantate (BWV 211) Annemette Pødenphandt, sopran, Gerald Geerink, tenor, Rasmus Kure Thomsen, bas Trinitatis Barokensemble.

Der er inkluderet en velkomstdrink i billetten.

Koncerten er velvilligt støttet af Augustinus Fonden, William Demant Fonden, Beckett-Fonden, A. P. Møller Fonden og Toyota Fonden

Om projektet:
Hvert koncertprojekt består af:

  • En fredagskoncert i Trinitatis Kirke med fri entré
  • En musik- eller kantategudstjeneste i Trinitatis Kirke med fri entré
  • En koncert i Riddersalen på Rosenborg eller Bibliotekssalen i Rundetaarn med entré

Nyt samarbejde mellem Trinitatis Kirke, Rundetaarn og Rosenborg Slot
Christian den 4 byggede Rosenborg Slot, Trinitatis Kirke og Rundetaarn: tre højt skattede historiske bygninger i Københavns indre by, beliggende med mindre end 500 meters afstand og med en fælles historie. Alle tre steder rummer skønne koncertrum, oplagt til opførelse af musik fra Chr. den 4.´s tid.

Der har gennem længere tid været interesse fra alle tre institutioner om at etablere et musikalsk samarbejde, som udgangspunkt med barokmusikken som omdrejningspunkt. Det er glædeligvis kommet i stand og skydes i gang her i efteråret 2020 med opførelsen af Henry Purcells opera Dido og Aeneas i Riddersalen på Rosenborg med sangsolister fra Trinitatis Kirkes Kor.

I 2021 planlægges tre koncertprojekter, og håbet er at give publikum en både musikalsk og historisk sammenhæng og oplevelse, når de får muligheden for at høre både sakral og verdslig musik i flere af bygningerne.

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.