Åbent i dag kl. 10-20

Besøg Observatoriet i forbindelse med Anemonens kometforestilling

Dato
25.01.2022
-
20.02.2022
Sted
Observatoriet

Besøg Observatoriet i forbindelse med Anemonens kometforestilling

Rundetaarn og Anemonen tager hul på et spændende samarbejde i forbindelse med teatrets forestilling ”Kometen Kommer”. Kombiner teateroplevelsen med en tur i Rundetaarn, og se Europas ældste fungerende observatorium med egne øjne. Forestillingen spiller fra den 25. januar til den 20. februar 2022.

Med “Kometen Kommer” kan man opleve en af Tove Janssons helt store Mumiklassikere i en rørende og livsbekræftende opførelse på Anemonen. Anemonen åbner den gamle historie for nutidens børn i en fortryllende musikalsk og visuelt overraskende forestilling i samarbejde med det prisvindende kompagni Teater Graense-Loes.

Kom med til den trygge Mumidal, hvor Mumitrolden, Snif, Mumifar og Mumimor bor. Her er alt godt. Børnene leger. Mor bager kager. Men pludselig bliver det hyggelige liv truet. Et mærkeligt udefineret himmelfænomen gør alting gråt og støvet. Ingen forstår, hvad det er. Mumimor og Mumifar sender Mumitrolden og Snif af sted mod observatoriet i De Ensomme Bjerge for at finde svaret. En komet har direkte kurs mod Mumidalen …

Forestillingen er for børn i alderen 6-12 år.

Køb billetter på Anemonen.dk 

Gratis børnebillet til Rundetaarn

Når du køber billetter til “Kometen Kommer”, får du 1 stk. gratis børnebillet til Rundetaarn pr. købt børneteaterbillet. På teaterbilletten sidder en lille slip, som giver gratis adgang til Rundetaarn mod aflevering i billetsalget en valgfri dag til og med marts 2022.

Halv pris for skoleklasser

I forbindelse med “Kometen Kommer” får skoleklasser 50 procent rabat på adgang til Rundetaarn og får desuden en præsentation af Europas ældste fungerende observatorium på toppen af toppen. Her kan eleverne se ind i den store kikkert fra 1929 og lade tankerne vandre mod universet. 

Besøget i Rundetaarn finder sted, før eller efter I har set “Kometen Kommer” på Anemonen. Hvis I ser “Kometen Kommer” kl. 9.30, kan I besøge Rundetaarn efter forestillingen kl. 10.45-11.15. Hvis I ser “Kometen Kommer” kl. 11.00, kan I besøge Rundetaarn før forestillingen kl. 10.00-10.30.

Book jeres besøg i Rundetaarn hos Ditte Marie Lund på dml@rundetaarn.dk. Husk at oplyse ordrenummeret til billetterne til “Kometen Kommer”, samt hvornår I kunne tænke jer at komme i Rundetaarn. Der tages forbehold for udsolgte tider. Vi har en maks. kapacitet i Observatoriet på en klasse + lærere pr. besøg.

Hør mere om Europas ældste fungerende observatorium på toppen af Rundetaarn.