Åbent i dag kl. 10-20

BUSTER Filmfestival i Rundetaarn: For skole og børnehave (UDSOLGT)

Dato
05.10.2023
Tid
09:30 - 10:35
Sted
Bibliotekssalen
i Rundetaarn
Pris
20 kr. pr. billet

BUSTER Filmfestival i Rundetaarn: For skole og børnehave (UDSOLGT)

BUSTER Filmfestival viser eventyrlige kortfilm for de mindste i Bibliotekssalen, der omdannes til en børnebiograf for indskolingen og børnehaven tirsdag og torsdag morgen under festivalen.

Rundetaarn er et eventyrligt sted med sin snoede Sneglegang, der fører helt op til toppen, hvor man kan se ud over København. BUSTER Filmfestival viser eventyrlige film i det gamle tårns Bibliotekssal, hvor selveste eventyrdigteren H.C. Andersen også nød at komme og finde inspiration. Det er ren magi!

BUSTER sender jer på en lille opgave, som sætter gang i eventyrlige fantasier, og efter filmen deler vi kort vores oplevelser i salen.

Kortfilmpakke: På eventyr med dyr

Billede fra "Bjørnejagten" – en af kortfilmene i pakken.

Billede fra “Bjørnejagten” – en af kortfilmene i filmpakken “På eventyr med dyr”.

Tropiske fisk, legesyge katte, pingviner på afveje og skyggen af en bjørn! BUSTER har samlet de bedste små film om dyr i en skøn filmoplevelse fyldt af pels, fjer og farverige skæl. Dyr har altid spillet en helt særlig rolle i menneskets historier og drømme. Med settings så forskellige som en lejlighed i Tyskland, en båd på Stillehavet, et sort/hvidt papir og den engelske countryside fantaserer børn om dyrenes hemmelige liv. Historierne om de nuttede, søde, drillesyge og (måske) farlige dyr er små visuelle kunststykker, der samtidig fortæller os om kedsomhed og nysgerrighed, om venskab og savn.

Visninger:

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.