Bemærk: Bibliotekssalen er lukket indtil den 22. juni grundet udstillingsskift.

Åbent i dag kl. 10-20
Illustration: Sisse Haugaard

Det gamle tog – børnekoncert med Spillebillen -UDSOLGT

Dato
26.06.2021
Tid
11:00 - 12:00
Sted
Bibliotekssalen
i Rundetaarn - Købmagergade 52 A, 1150 København K
Pris
Inkluderet i alm. entré - Koncerten er udsolgt

Det gamle tog – børnekoncert med Spillebillen -UDSOLGT

Rejs med “Det gamle tog” i det gamle tårn! Lyt til en koncert, der vil få alle børn i sommerferiestemning, når Spillebillen holder releasekoncert for den nye børneplade.

Karen Marie Bille/Spillebillen udkommer med sin sjette børneplade “Det gamle tog” fredag den 25. juni 2021. Det fejres med en festlig releasekoncert for børn og deres familier lørdag den 26. juni kl. 11 i Bibliotekssalen i Rundetaarn.

“Det gamle tog” er 10 helt nye børnesange om en togrejse – fortidens og fremtidens rejseform. Tag hele familien med på rejsen, hvor vi synger fyrbøderens vise, danser med togrøverne og ser solen gå ned i horisonten.

Musikken er levende og iørefaldende, instrumenterne er nypudsede, og Karen Marie er togkonduktøren, der sammen med sit dygtige band inspirerer både børn og voksne til musik, leg og bevægelse. Tag med på turen, når vi fejrer Spillebillens nye plade og skyder sommerferien i gang på en glad og musikalsk måde!

Koncerten koster kun almindelig entré til Rundetaarn; 40kr. for voksne og 10kr. for børn (5-15år, børn under 5 år er gratis). Der er dog et begrænset antal pladser, derfor kan billetten forudkøbes – bestil venligst også gratis plads til børn under 5 år. Alle over 14 år skal fremvise Corona-pas ved indgangen.

Bemærk, at Bibliotekssalen er lukket for øvrige gæster imens koncerten finder sted.

Lyt til Spillebillen på Spotify, Instagram og se mere på Spillebillen.dk

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.