Åbent i dag kl. 10-20

Familiedag med skulpturworkshop for børn

Dato
20.06.2021
Tid
13:00 - 16:00
Sted
Bibliotekssalen
i Rundetaarn - Købmagergade 52 A, 1150 København K
Pris
Entré plus 40kr. pr. værkstedskit

Familiedag med skulpturworkshop for børn

Hvad kan der komme ud af en klump ler? Ja, hvad kan der ikke? Mulighederne er mange, når vi inviterer til familiedag i samarbejde med Thorvaldsen Museum i Bibliotekssalen.

Thorvaldsen kom ind på kunstakademiet for at lære portrætkunst i en alder af kun 11 år! Prøv at se om du kan gøre ham kunsten efter. I samarbejde med billedkunstner Louise Hindsgavl har Thorvaldsen Museum udviklet et portrætmodelleringskit der giver børn og barnlige sjæle mulighed for at lave deres egen kunst. Denne familiedag kan du i Bibliotekssalen, omgivet af vores aktuelle udstilling “Sculpture to Sculpture”, selv prøve kræfter med at lave skulpturer under kyndig vejledning af en underviser fra Thorvaldsens Museum. Inden da kan du gå på opdagelse i udstillingen og finde inspiration i de mange værker, skabt af nulevende kunstnere.

Leret, der bruges til workshoppen, er selvhærdende ler, der ikke skal brændes. Så det er muligt at tage det med hjem efter workshoppen.

Workshoppen er åben kl. 13-16 og det er ikke nødvendigt at bestille plads. Et kit med materialer koster 40 kr., som kan betales ved bordene.

Workshoppen er gjort mulig i samarbejde med Thorvaldsen Museum.