Åbent i dag kl. 10-20

Familiedag med yggenykkerne

Dato
28.11.2020
Tid
13:00 - 16:00
Pris
Det meste er inkluderet i alm. entré

Familiedag med yggenykkerne

Yggenykkerne er tilbage, når Rundetaarn tager hul på julen med fortællerundvisning og klippeværksted.

For mange år siden stjal de små trebenede væsener yggenykkerne Rundetaarn – men heldigvis satte de det på plads igen, da fik en sæk fuld af deres yndlingssmåkager.

Hør historien om yggenykkerne, når Rundetaarn som optakt til julen inviterer til familierundvisning dagen før 1. søndag i advent. Du kan også klippe din egen kravleyggenyk, lave julepynt til træet og fabrikere badges i vores yggenykkelige værksted.

Samtidig kan du gå på opdagelse i tårnet og se, om du kan finde yggenykkerne, der i anledning af julen har taget nissehuer på og endnu en gang har indtaget det gamle tårn.

Familierundvisning med historiefortælling

Familiedagen begynder med en familierundvisning, hvor børnene og deres voksne kan høre historien om yggenykkerne, der stjal Rundetaarn en mørk nat i København.

Rundvisningen begynder kl. 13.00 ved indgangen til Rundetaarn, hvor man stadig kan se resterne af den revne, der blev tilbage, da de små fuglelignende væsener satte tårnet på plads igen.

Rundvisningen er gratis, når entréen til Rundetaarn er betalt. Af coronahensyn er der et begrænset antal pladser, og vi anbefaler derfor at bestille plads på forhånd.

Yggenykkeligt klippeværksted

Fra kl. 13.30 og frem til kl. 16.00 kan du klippe din egen kravleyggenyk og lave pynt til juletræet i vores yggenykkelige værksted.

Du kan også prøve at lave dine egne badges med yggenykker, motiver fra Rundetaarn – eller lige hvad du finder på. Det koster 20 kroner for to badges, mens resten af klipperiet er inkluderet i den almindelige entré.

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.