Åbent i dag kl. 10-20

UDSOLGT – Familiekoncert: Musiksanseriet

Dato
18.02.2024
Tid
10:00 - 11:00
Sted
Bibliotekssalen
i Rundetaarn
Pris
UDSOLGT

UDSOLGT – Familiekoncert: Musiksanseriet

Dans, sving, snur rundt og nyd en musikalsk sansestund for de mindste, når det prisvindende orkester Musiksanseriet indtager Rundetaarn.

Musiksanseriet er et sanseligt, legesygt, vedkommende og nærværende univers for børn og deres voksne, der kredser om sanselighed, leg og kreativitet.

Musiksanseriets mission er at videregive glæden til musik og inspirere børn og voksne til at synge, danse, lytte og opleve musikken med hele kroppen og hjernen.

Børnene bliver mødt, præcis hvor de er, og musikken er først og fremmest for dem. Sangene knytter sig altid til en for barnet relaterbar situation, og babyblues, lækre ørehængere, råswingende dansehits og afslappende lyttesange sætter rammen.

Koncerten varer 45-50 minutter og er for børn på 0-6 år og deres voksne. Dørene åbner kl. 9:30.

Efter koncerten kan I gå på opdagelse i den aktuelle, sanselige familieudstilling i Bibliotekssalen, hvor det er helt okay at røre, udforske og lege med værkerne. Adgang til udstillingen er inkluderet i billetten.

Medvirkende

  • Malene Kjærgård – Sang
  • Calle Brickman – Klaver
  • Tobias Dall – Kontrabas
  • Tira Skamby – Percussion

Hvem er Musiksanseriet?

Bag Musiksanseriet står Malene Kjærgård, der er sanger, hovedkomponist og tekstforfatter.

Gennem Musiksanseriet har Malene skabt et stærkt musikalsk univers for børn, forældre og fagpersonale, og på Musiksanseriets Instagram-profil inspirerer hun dagligt mere end 24.000 følgere til at få mere sang, musik, bevægelse, og leg ind i hverdagen. Hun har også udgivet to albums med Musiksanseriet, og afholder koncerter for børn og deres voksne rundt om i landet.

Musiksanseriet vandt “Børnejazzprisen” til Danish Music Awards Jazz ‘23, derudover blev Malene i august 2021 tildelt Carl Prisen “Årets Børnekomponist 2021”, og blev i november 2020 tildelt en Danish Music Award: “Børnejazzprisen 2020”.

Læs mere om Musiksanseriet her eller lyt på Spotify eller Apple Music.

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.