Åbent i dag kl. 10-20

Finnisage og koncert

Dato
27.09.2019
Tid
17:00 - 20:00
Sted
Bibliotekssalen
Pris
Inkluderet i alm. entré

Finnisage og koncert

Finnissage for udstillingen “A Play, A Tale” med reception og koncert med Ydegirl

Finnissagen og koncerten markerer den sidste weekend for udstillingen
“A Play, A Tale”. Til finnissagen kan man også se de udstillede malerier og skulpturer, som er blevet til på de åbne værksteder for børn, der har været i forbindelse med udstillingen.

Arrangementet er åbent for tårnets gæster.

Program for aftenen:

Kl. 17: Koncert med Rocky Top
To doggs fra sydstats-ghettoen udstiller deres hjerter for det offentlige. To brødre fra det høje grønne dirigerer deres indmad åbent mod civilisationen. To unge kunstnere fra Copenhagen Tennessee præsenterer deres trang, apati og agoni til almenheden. Rocky Top er Jakob Emil og Adam Kjær.  

Kl. 18: Koncert med Ydegirl

Ydegirl er navnet på et mosefund fra oldtiden, men af en teenagepige. Hun blev fundet halvt kronraget og med et åbent og næsten opløst bryst og bækken.

Ydegirl er også alias til Andrea Novels projekt – et R&B-funderet kammermusikunivers. Sammen med andre historiske virkelige og fiktive kvindelige skikkelser synes forestillingen om Ydes skæbne at være sivet ind i musikkens lyd og tekst.

De fleste tracks bæres af en vokal, der til tider er halvt sunget, halvt talt og med en tone, der nogle gange refererer til en nordisk folketradition, mens den andre gange bevæger sig mere over i legende R&B- og popagtige arrangementer, farvet af den overvejende brug af klassiske instrumenter som fløjte og stryg.

Til denne koncert vil Ydegirl spille i en konstellation, der ud over Andrea Novel selv indebefatter Cæcilie Trier på Cello, Thea Thorborg på violin, Asger Valentin på guitar og Emil Elg på bas.

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.