Åbent i dag kl. 10-20

Finnisage og koncert

Dato
27.09.2019
Tid
17:00 - 20:00
Sted
Bibliotekssalen
Pris
Inkluderet i alm. entré

Finnisage og koncert

Finnissage for udstillingen “A Play, A Tale” med reception og koncert med Ydegirl

Receptionen og koncerten markerer udgivelsen af en publikation i forbindelse med udstillingen “A Play, A Tale”. Ud over mulighed for at købe publikationen er detkan man også ved denne lejlighed se de udstillede malerier og skulpturer, som er blevet til på de åbne værksteder for børn, der har været i forbindelse med udstillingen.

Arrangementet er åbent for tårnets gæster.

Om koncert med Ydegirl

Ydegirl er navnet på et mosefund fra oldtiden, men af en teenagepige. Hun blev fundet halvt kronraget og med et åbent og næsten opløst bryst og bækken.

Ydegirl er også alias til Andrea Novels projekt – et R&B-funderet kammermusikunivers. Sammen med andre historiske virkelige og fiktive kvindelige skikkelser synes forestillingen om Ydes skæbne at være sivet ind i musikkens lyd og tekst.

De fleste tracks bæres af en vokal, der til tider er halvt sunget, halvt talt og med en tone, der nogle gange refererer til en nordisk folketradition, mens den andre gange bevæger sig mere over i legende R&B- og popagtige arrangementer, farvet af den overvejende brug af klassiske instrumenter som fløjte og stryg.

Til denne koncert vil Ydegirl spille i en konstellation, der ud over Andrea Novel selv indebefatter Cæcilie Trier på Cello, Thea Thorborg på violin, Asger Valentin på guitar og Emil Elg på bas.

Group 14

Modtag Rundetaarns nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om tårnet og vores arrangementer