Åbent i dag kl. 10-20

Fyraftenstegning & vin: Rundetaarns arkitektur (UDSOLGT)

Dato
22.09.2023
Tid
16:00 - 18:00
Sted
Mødested: Ringerloftet
i Rundetaarn
Pris
80 kr. inkl. et glas vin

Fyraftenstegning & vin: Rundetaarns arkitektur (UDSOLGT)

Nyd et glas velfortjent vin og lær at tegne den snoede Sneglegang, når Rundetaarn inviterer til omvisning, vin og tegneworkshop for voksne med arkitekt Liv Andersen.

Rundetaarn er et af Danmarks mest ikoniske bygningsværker og murstenskongen Christian IV’s måske mest originale byggeri. Til denne workshop skal du selv svinge blyanten og tegne tårnets helt særlige arkitektur. 

Mød op ved Ringerloftet i Rundetaarn kl. 16, hvor vi starter med en kort omvisning om Rundetaarns historie i selskab med omviser Lisa Tiedt. Undervejs samler vi inspiration og varmer op med nogle hurtige skitseøvelser. Vi skal også besøge selve Ringerloftet, der normalt ikke er åbent for offentligheden.

Tilbage i værkstedet vil der være tid til fordybelse og eksperimenter. Her vil arkitekt Liv Andersen guide jer igennem forskellige tegneteknikker og medier. Vi skal blandt andet opleve, hvordan en blyantstegning kan forvandles til en stoflig akvareltegning ved brug af fineliner og akvarelmaling.

Glæd jer til en afslappet eftermiddag i arkitekturens tegn, hvor du helt sikkert vil opdage nye og overraskende perspektiver af Rundetaarn gennem tegning.

Alle niveauer er velkomne, og workshoppen kræver ingen særlige forkundskaber. Rundetaarn stiller materialer til rådighed.

Værkstedet ledes af Liv Andersen, der er uddannet arkitekt og har undervist i arkitektur på kunstmuseet Louisiana samt Børnekulturhus Ama’r. Hun har også tidligere har afholdt flere kreative værksteder i Rundetaarn.

Arrangementet præsenteres som en del af Arkitekturåret 2023, hvor København er udnævnt til World Capital of Architecture

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.