Åbent i dag kl. 10-20

Udsolgt: På sporet af ungdommen i det gamle latinerkvarter

Dato
17.09.2020
Tid
19:00
Sted
Rundetaarn
Pris
Udsolgt

Udsolgt: På sporet af ungdommen i det gamle latinerkvarter

Oplev en eksklusiv rundtur som del af Golden Days 2020.

Rundetaarn ligger i Københavns gamle latinerkvarter, som i århundreder har været præget af, at unge mennesker har levet, studeret og mødtes der. Engang skulle de videreføre det bestående – senere har de i stigende grad defineret sig selv som gruppe.

Oplev en eksklusiv rundtur til fire af de steder, der både historisk og i vore dage har dannet ramme om ungdommen, når vi kommer ind bag porten på Regensen, hører spændende historier om Studenterhuset, besøger Trinitatis Kirke, der oprindelig blev bygget som studenterkirke, og ender i Rundetaarn, som er blevet kaldt universitetets første institutbygning. Rundvisningen slutter med et godt glas vin på toppen af Rundetaarn.

Rundturen er en del af den historiske festival Golden Days, der i år undersøger ungdom som fænomen, følelse og tilstand under titlen ”Forever Young”.

Arrangementet er udsolgt.

Arrangementet gennemføres med behørig afstand og overholdelse af andre coronarestriktioner. Der tilbydes mundbind fra begyndelsen af omvisningen. På dele af omvisningen er mundbind et krav.

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.