Bemærk: Bibliotekssalen er lukket indtil den 22. juni grundet udstillingsskift.

Åbent i dag kl. 10-20

Hækleworkshop

Dato
22.08.2021
Tid
13:00 - 18:00
Sted
Bibliotekssalen
i Rundetaarn - Købmagergade 52 A, 1150 København K
Pris
Entré 40 kr. + materialer 30 kr.

Hækleworkshop

Kom og prøv kræfter med wayuu-folkets hækletraditioner, og bliv samtidig præsenteret for wayuu-kulturen. På workshoppen bliver du introduceret til flerfarvehækling, og du kan begynde på en miniversion af de traditionelle wayuu-tasker.

Vi har garn og redskaber, så du skal bare møde op. Materialer til workshoppen koster 30 kr. (3 små nøgler garn + 1 hæklenål). Niveau: let øvede og øvede.

Hvis du vil sikre dig en plads, når workshoppen starter kl. 13, så skal du følge link til Facebook event, og klikke “Deltag”. Så kan vi afstemme materialer med forhåndsinteresse. Det er dog også muligt at komme forbi på dagen og være med, ventetid kan forekomme. Når entré 40 kr. til Rundetaarn er betalt ved indgangen, så betales materialer 30 kr. særskilt ved workshoppen i Bibliotekssalen via Mobilepay.

Workshoppen er faciliteret af tekstildesigner Jeppe Worning

Hækleworkshoppen er en del af projektet “1+1=11” som er udarbejdet af Kulturforeningen Dynamo, der lige nu også udstiller billeder og kunsthåndværk fra wayuu-kulturen i Rundetaarns Bibliotekssal.Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.