Åbent i dag kl. 10-20
Pressefoto

Hvalfugl

Dato
25.04.2024
Tid
20:00
Sted
Bibliotekssalen
i Rundetaarn
Pris
250 kr.

Hvalfugl

Legesyg folk møder nordisk jazz, når den aarhusianske trio Hvalfugl indtager Rundetaarn med dirrende musikalsk nærvær og drømmende ambiente klange.

Med deres gribende instrumentale udtryk har Hvalfugl begejstret både publikum og anmeldere, siden de udsendte deres debutalbum “By” i 2017. I april kan du opleve trioen i Rundetaarns Bibliotekssal, når Jonathan Fjord Bredholts elegante klaverfigurer og sfæriske klangflader spillet på harmonium flettes sammen med Jeppe Lavsens krystallinske guitartemaer og Anders Juel Bomholts vuggende kontrabas.

Musikalsk er Hvalfugl svære at sætte i bås, da deres musik henter inspiration fra hele landskabet af genrer i en forening af organisk og akustisk sammenspil, drømmende ambient og smukke melodier, der langsomt folder sig ud for lytteren. Netop den fine balance mellem den varme, akustiske lyd og den diskrete brug af effekter er med til at åbne nye rum i musikken og skaber et på én gang intimt og majestætisk udtryk.

Hvalfugl præsenterer en helt særlig live-oplevelse, som skaber rum til lytterens indre billeder – uanset om man lader sig rive med af de stærke melodiske tråde eller synker ned i de dybe, ambiente lag.

Dørene åbner kl. 19.30
Koncerten begynder kl. 20.00

Læs mere om Hvalfugl her.

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.