Åbent i dag kl. 10-20

Koncert + Talk: “Imitationer af liv” i Rundetaarn

Dato
06.09.2023
Tid
20:00 - 22:00
Sted
Bibliotekssalen
i Rundetaarn
Pris
120kr.

Koncert + Talk: “Imitationer af liv” i Rundetaarn

Øf! Muh! Kykkeliky! Oplev Kirstine Fogh Vindelevs korværk for dyrelyde og hør komponisten fortælle om værket, når landet for en aften flytter ind til byen som led i den årlige Golden Days festival.

Komponist Kirstine Vindelev er vokset op på landet med den danske sangskat, som ofte romantiserer landlivet. Med ”Imitationer af liv” lader hun dyrene komme til orde i et korværk for dyrelyde, som forsøger at forholde sig naturtro til køernes sang og ammesøernes grynten i staldene.

Koncerten opføres af fire klassiske sangere og en slagtøjsspiller midt i byen i Rundetaarns Bibliotekssal og ledsages af en talk, hvor komponisten og den landmand, hvis dyrs lyde værket er baseret på, deltager.

Aftenen er en del af Golden Days festival, der i år undersøger landet som fænomen, fortælling, sted og værdibåret slagmark. Gennem 17 dage i september byder den storbybaserede festival landet op til dans med et program på mere end 150 arrangementer, der flytter byen på landet og landet til byen gennem kunst, arkitektur, tænkning, videnskab og musik.