Åbent i dag kl. 10-20

”Imitationer af liv” pop-up performances: Dyrelyde i storbyen

Dato
16.09.2023
Tid
13:00 - 16:00
Sted
Rundetaarn, Hovedbiblioteket, Nikolaj Kunsthal, Thorvaldsens Museum og Glyptoteket
Se tidsplan
Pris
Entré til de pågældende institutioner

”Imitationer af liv” pop-up performances: Dyrelyde i storbyen

Natur og kultur mødes, når fire klassiske sangere lader køernes sang og ammesøernes grynten fylde Rundetaarn, Hovedbiblioteket, Nikolaj Kunsthal, Thorvaldsens Museum og Glyptoteket under Golden Days.

Øf! Muh! Kykkeliky! Oplev landbrugsdyrenes lyde midt i storbyen, når Kirstine Fogh Vindelevs korværk ”Imitationer af liv” popper op i miniudgave på en række københavnske kulturinstitutioner under Golden Days festival, der i år undersøger landet som fænomen, fortælling, sted og værdibåret slagmark.

Komponist Kirstine Fogh Vindelev er vokset op på landet med den danske sangskat, som ofte romantiserer landlivet. Med ”Imitationer af liv” kommer dyrene til orde i et naturtro korværk for dyrelyde.

Den 16. september vil værket poppe op på fem lokationer ­– Rundetaarn, Hovedbiblioteket, Nikolaj Kunsthal, Thorvaldsens Museum og Glyptoteket. 


Pop-up-versionen af værket varer 10 minutter og opføres først i Rundetaarn og herefter på de øvrige institutioner efter følgende tidsplan:

Rundetaarn

Performance kl. 13.00 – 13.30

Københavns Hovedbibliotek
Performance kl. 13.45 – 14.00

Ved værket ”Kornmark på Nikolaj Plads” ved Nikolaj Kunsthal 
Performance kl. 14.15 – 14.45 

Thorvaldsens Museum
Performance kl. 14.55 – 15.15

Glyptoteket
Performance kl. 15.40 – 16.00

Bemærk at der på Thorvaldsens Museum, Glyptoteket og i Rundetaarn opkræves alm. entré for at kunne opleve performancen, mens der ved Nikolaj Kunsthal og i Hovedbibliotekets forhal er gratis entré.

Sangere:

Nina Smidth-Brewer

Gustav Johansson

Morten Grove Frandsen

Klara Thordsen