Åbent i dag kl. 10-18

Koncert med Me and Maria

Dato
16.11.2019
Tid
19:00
Sted
Bibliotekssalen
Dørene åbner
kl. 18:30
Pris
100 kr.

Koncert med Me and Maria

Me and Maria er Maria Anna Rosenberg på vokal/keyboard og Johannes Pehrson på basguitar/vokal

De to sangskrivere kommer fra vidt forskellige steder i musikken – Maria Anna Rosenberg med baggrund i musical og kirke, og Johannes Pehrson i rocken. Det var derfor ikke en selvfølge, at deres veje skulle krydses. Men deres fælles ønske om at skabe musik, der er nærværende og autentisk, har forenet dem i denne poetiske duo.

Man kan forvente en aften med masser af nærvær og høj kvalitet, da musikerne lover rum til ro og fordybelse med smukke blide sange, stemningsfuld lyssætning og eftertænksomme fortællinger.

”Med vores musik forsøger vi at skabe plads. Plads til alle følelser, også de svære. Vores erfaring er, at jo mere man kan dele ud af oplevelser om ensomhed, angst, sorg og så videre, jo sværere får de følelser ved at vokse og overtage sindet. På den måde bruger vi musikken til at tænde lys i mørket,” siger Maria Anna Rosenberg.

Koncerten varer to gange 35 minutter med en kort pause. I pausen vil der være mulighed for at købe en signeret udgave af det nye album som cd eller vinyl.

Billetten inkluderer adgang til hele Rundetaarn, og efter koncerten kan man besøge tårnets platform og nyde stjernehimlen. Der er også mulighed for at købe forfriskninger i caféen.

Læs mere her
Hjemmeside: www.meandmaria.dk
Facebook: www.facebook.com/meandmariaband
YouTube: https://www.youtube.com/c/MEANDMARIA

Spotify:

Group 14

Modtag Rundetaarns nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om tårnet og vores arrangementer