Åbent i dag kl. 10-20

Koncert med NOVO Quartet

Dato
07.10.2021
Tid
20:00
Sted
Bibliotekssalen
i Rundetaarn - Købmagergade 52 A, 1150 København K
Pris
170 kr.

Koncert med NOVO Quartet

Prisbelønnet dansk-polsk strygekvartet gæster Rundetaarns Bibliotekssal.

NOVO Quartet har haft fuld fart på, siden de fire studerende på̊ Det Kongelige Danske Musikkonservatorium startededannede strygekvartetten i efteråret 2018. Med violinisterne Kaya Kato Møller og Nikolai Vasili Nedergaard, bratschisten Daniel Śledziński og cellisten Signe Ebstrup Bitsch er der skabt et match, der på̊ én gang sprudler af energi og mod, seriøsitet og dygtighed.

Med professor Tim Frederiksen, der blandt andet står bag Den Danske Strygekvartet og Nightingale String Quartet, som mentor står NOVO Quartet allerede efter to års arbejde med en række priser og udmærkelser, koncertrejser til nær og fjern, flere radiotransmissioner samt solistoptrædener med etablerede kunstnere som den svenske pianist Per Tengstrand, oboist og professor Max Artved og den danske jazzduo Bremer/McCoy.

NOVO Quartet er nylig modtager af Léonie Sonnings Talentpris 2021 samt vinder af Danmarks Radios P2 Kammermusikkonkurrence 2020. Sejren følger i kølvandet på̊ en semifinaleplads i Carl Nielsen International Chamber Music Competition i 2019 og Grand Prize i ENKOR International Chamber Music Competition 2020.

Kvartettens medlemmer kommer med en lang række priser fra deres solistiske virke. De kommer hver især med deres forskellige kompetencer, som tilsammen går op i en højere enhed i arbejdet med NOVO Quartet, båret af et stærkt ven- og fællesskab, i og med musikken.

Læs mere

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.