Åben i dag 10-21.

Koncert med Rockkoret og Laetitia Musica

Dato
09.10.2022
Tid
18:30
Sted
Bibliotekssalen
Pris
150kr. / 75kr. børn u. 16 år

Koncert med Rockkoret og Laetitia Musica

Oplev en dobbelt korkoncert med det rytmiske a capella kor Rockkoret og kammerkoret Laetitia Musica.

Rockkoret blev grundlagt for over 30 år siden, og består i dag af ambitiøse dygtige sangere med glæden til musik og i særdeleshed korsang tilfælles. Koret bliver akkompagneret af beatboxer Andreas Larsen (Liebra Music), som er en fast og højt skattet samarbejdspartner for koret. Sammen med ham, og under ledelse af dirigent Christian Berg, som også laver alle korets arrangementer, løfter de taget på Bibliotekssalen og tager publikum med på en musikalsk rejse.

Oplev 8-stemmige a capella versioner af både nye numre og gengangere fra korets omfattende repertoire, alle med rockkorets særlige twist.

Koncerten vil blandt andet indeholde nyfortolkninger af numre af Fribytterdrømme/Lydmor, Bernhoft feat. Raelee Nicole, Ricki Lee Jones, Niki & The Dove, Kim Larsen, Andreas Odbjerg m.fl.

Rockkoret har længe haft lyst til at lave koncerter sammen med andre dygtige kor, og har inviteret Laetitia Musica med til aftenens koncert.

Laetitia Musica er musikglæde – og et velsyngende københavnsk kammerkor med 24 sangere fordelt på 8 stemmer.

Laetitia Musica blev dannet i 1991 og siden 2009 har Anne-Terese Sales på bedste vis ledet og formet koret. Ved siden af arbejdet med Laetitia Musica er hun chefdirigent for Sankt Annæ Gymnasiums Pigekor.

Laetitia Musicas repertoire er klassisk, men spænder bredt fra renæssancemusik til helt nye korsatser.
Til koncerten i Rundetaarn vil Laetitia Musica præsentere et bredt udvalg af nulevende komponister, og synger nye fortolkninger af gamle, velkendte melodier, og selv middelalderlige toner får nyt liv, når publikum inviteres til at synge med.

Samarbejdet med Rockkoret er et tilbagevendende koncept, som viser alsidigheden og glæden ved korsang af forskellig art. Søskendeparret Berg/Sales står i spidsen for hver deres kor, og de byder på veloplagt og delagtiggørende formidling af tidens bedste kortoner.