Åbent i dag 10-20.

Koncert med Rockkoret og Vocal Frostbite

Dato
10.10.2022
Tid
19:30 - 21:30
Sted
Bibliotekssalen
Pris
150kr. / 75kr. børn u. 16 år

Koncert med Rockkoret og Vocal Frostbite

Oplev en dobbelt korkoncert med de to rytmiske a capella kor; Rockkoret og Vocal Frostbite.

Rockkoret blev grundlagt for over 30 år siden, og består i dag af ambitiøse dygtige sangere med glæden til musik og i særdeleshed korsang tilfælles. Koret bliver akkompagneret af beatboxer Andreas Larsen (Liebra Music), som er en fast og højt skattet samarbejdspartner for koret. Sammen med ham, og under ledelse af dirigent Christian Berg, som også laver alle korets arrangementer, løfter de taget på Bibliotekssalen og tager publikum med på en musikalsk rejse.

Oplev 8-stemmige a capella versioner af både nye numre og gengangere fra korets omfattende repertoire, alle med rockkorets særlige twist.

Koncerten vil blandt andet indeholde nyfortolkninger af numre af Fribytterdrømme/Lydmor, Bernhoft feat. Raelee Nicole, Ricki Lee Jones, Niki & The Dove, Kim Larsen, Andreas Odbjerg m.fl.

Rockkoret har længe haft lyst til at lave koncerter sammen med andre dygtige kor, og har inviteret den dygtige vokalgruppe Vocal Frostbite med i Rundetaarn. Koret kendetegnes ved sin friske energi og råstyrke, når de 25 kvinder synger sammen i balance mellem en kraftfuld performance og et yndefuldt harmonisk univers. 

Den nordiske populærmusik og minimalistisk klang er central i Vocal Frostbites musik og lader sig inspirere af bemærkelsesværdige populærartisters musik. Vocal Frostbite har gjort sig særligt bemærket ved udelukkende at synge sine helt egne og unikke fortolkninger af ny populærmusik skrevet til Vocal Frostbite.

Group 14

Modtag Rundetaarns nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om tårnet og vores arrangementer