Åbent i dag kl. 10-20
Foto: Soundvenue

UDSOLGT: Koncert med Zar Paulo

Dato
13.10.2022
Tid
20:00
Sted
Bibliotekssalen
Pris
75kr./ Udsolgt

UDSOLGT: Koncert med Zar Paulo

I samarbejde med Soundvenue præsenteres første del af Zar Paulos debutalbum; “Elendig Software del I”, dagen før det udgives.

Rundetaarn lægger Bibliotekssal til aftenens koncertevent SoundvenueLIVE, med koncert og live session, som Soundvenue introducerer således:

Vi har allerede kåret ‘Klap for fædrelandet’ som den bedste sang i 2022’s første seks måneder, så man kan vist godt konkludere, at vi har glædet os til mere musik fra Zar Paulo. Derfor er vi også glade for at kunne fortælle, at vi fejrer udgivelsen af den første halvdel af bandets debutalbum, ‘Elendig software del 1’, dagen før det frigives. Det sker torsdag den 13. oktober, hvor de fem aarhusianere stiller op til q&a i Rundetaarns smukke Bibliotekssal, hvor de efterfølgende vil spille numrene fra udgivelsen live for det heldige publikum.

Billetterne koster 75 kr. og kan købes igennem Soundvenue på Billetto.

Aftenen præsenteres i samarbejde med PIFT og Jack Daniel’s, så der vil også være en gratis velkomstdrink til at starte aftenen ud på.

Zar Paulo havde allerede vist lovende takter, inden de ramte os med en lige højre i 2020: Singlen ‘Stop Believing’ løftede gruppens poprock til nye højder og osede af potentiale. Se mere på Soundvenue.dk og tilmeld dig Facebook-eventet HER.

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.