Åbent i dag kl. 10-20

Lydvandring i Rundetaarn

Dato
01.10.2021
-
14.10.2021
Tid
19:30 - 21:00
Sted
Sneglegangen
i Rundetaarn - Købmagergade 52 A, 1150 København K
Pris
240 kr.

Lydvandring i Rundetaarn

Kvindelivsfestivalen “Overgange #2” præsenterer en lydvandring med sang og bevægelse arrangeret af Sara Grabow og Mia Guldhammer.

Disse aftener skaber en helt unik mulighed for at lytte, synge og danse i Rundetaarns Sneglegang. Temaet er kvindesindets overgange i Danmarks ældste folketoner. Christian IV´s potente stjernekiggertårn får en ny dimension i kraft af sang og bevægelse op af den smukt klingende spiralgang, der denne dag vil symbolisere livets udvikling.

Lydvandringerne finder sted tre aftener i oktober: 1., 13. og 14. oktober, og koster 240 kr. inkl. entré til Rundetaarn.

Køb billetter:
Lydvandring 1. oktober
Lydvandring 13. oktober
Lydvandring 14. oktober

Sara Grabow er sangerinde med speciale i lyd, rum og bevidsthed og har tidligere lavet lydvandring i Rundetaarn. Hun er begejstret over at vende tilbage til dette helt særlige rum, som er lukket for andre end deltagerne til lydvandringen.

Mia Guldhammer er en af Danmarks bedste folkevise- og balladesangerinde. Med et indgående kendskab til viser, sange og hyrderåb vil hun introducere ord og toner og også fortælle om den første balladesamling, der blev beordret indsamlet af ingen ringere end Christian IV´s mor.

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.