Åbent i dag kl. 10-20

Aflyst: Lydvandring i Rundetaarn

Tid
20:00 - 21:15
Sted
Sneglegangen
Pris
240kr.

Aflyst: Lydvandring i Rundetaarn

Arrangementet er aflyst grundet forsamlingsforbud, forkøbte billetter refunderes inden for 14 dage. Kvindelivsfestivalen Overgange er udsat til september 2021. Mere information følger.

Kvindelivsfestivalen Overgange // Transitions #2 præsenterer en lydvandring med sang og bevægelse arrangeret af Sara Grabow & Mia Guldhammer.

Disse aftener skaber en helt unik mulighed for at lytte, synge og danse i sneglen i Rundetaarn. Temaet er kvindesindets overgange i Danmarks ældste folketoner. Christian d. 4´s potente stjernekiggertårn får en ny dimension i kraft af sang og bevægelse op af den smukt klingende spiralgang, der denne dag vil symbolisere livets udvikling.

Sara Grabow er sangerinde med speciale i lyd, rum og bevidsthed og har tidligere lavet lydvandring i Rundetaarn. Hun er begejstret over at vende tilbage til dette helt særlige rum, som er lukket for andre end deltagerne til lydvandringen.

Mia Guldhammer er en af Danmarks bedste folkevise- og balladesangerinde. Med et indgående kendskab til viser, sange og hyrderåb vil hun introducere ord og toner og også fortælle om den første balladesamling, der blev beordret indsamlet af ingen ringere end Christian d. 4´s mor.

Group 14

Modtag Rundetaarns nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om tårnet og vores arrangementer