Åbent i dag kl. 10-20
MOS Architects

Om at organisere arkitektur

Dato
01.12.2022
Tid
17:00 - 19:00
Sted
Bibliotekssalen
Pris
40kr

Om at organisere arkitektur

Works+Words og Magasin for Bygningskunst og Kultur præsenterer dette debatarrangement i Rundetaarn i forbindelse med den aktuelle arkitekturudstilling i Bibliotekssalen. Bemærk at udstillingen fra kl. 17-19 kun er åben for deltagere til arrangementet.

OBS! Samtalen foregår på engelsk. 

Denne aften vil arkitekturen blive betragtet som et fagområde med en organisatorisk infrastruktur, teorier og diskurser, implicerede  interesser og magtstrukturer. Et fagområde i fortløbende forandring under indflydelse af en mangfoldighed initiativer og begivenheder. To sådanne initiativer, henholdsvis Works+Words 2022 Biennale for Kunstnerisk Forskning i Arkitektur(W+W 22) og Magasin for Bygningskunst og Kultur Nr. 4: Faglig organisering (MBK 4) samles til en diskussion om motivationer og strategier for at yde indflydelse på arkitekturen. 

Diskussionen tager form som en samtale imellem bidragsydere fra Works+Words 2022 og fra Magasin for Bygningskunst og Kultur 4 og inviterer alle deltagere til at bidrage til samtalen. Omdrejningspunktet er en fælles drøftelse om hvordan arkitekturen udvikles igennem organisering af begivenheder og produktion af værker. Diskussionen åbnes af redaktør for MBK 04 Morten Birk Jørgensen og initiativtager og kurator for W+W 22 Peter Bertram. 

Deltagende bidragsydere vil blandt andre være: 

Peter Bertram, Kgl. Akademi
Kurator af W+W 22 

Christine Bjerke, Building Diversity 
Forfatter til MBK 04, ROOM TO BE, ROOM TO ACT

Yuxiang Li, Kgl. Akademi 
Forfatter til MBK 04, FREJA – SOCRATIC YET HEDONISTIC 

Anne Romme, Kgl. Akademi 
Udstiller til W+W 22, METAPHORICAL HOUSES: IMAGINING FEMALE RESIDENCIES 

Morten Birk Jørgensen, Kgl. Akademi 
Redaktør af MBK 04: FAGLIG ORGANISERING 

Tegning af Andrea Ougaard

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.