Åbent i dag kl. 10-18
Collage: Winnie Meisler

Påskeferie med papirkunst

Dato
09.04.2022
-
18.04.2022
Tid
10:00
Sted
Bibliotekssalen
Pris
Inkluderet i alm. entré/materialer 50 kr.

Påskeferie med papirkunst

Påskeferien fejrer foråret med blomster og papirkunst. I anledning af familieudstillingen “Eventyrtårnet” kan du lave papirklip eller skabe dit eget blomstervæsen – helt i H.C. Andersens ånd.

Du kan bruge al din fantasi, når Rundetaarn byder indenfor til påskeferie for hele familien. Vær med, når vi afholder kreative værksteder med kunstneren Signe Kejlbo, eller gå på opdagelse i udstillingen “Eventyrtårnet” med syv af H.C. Andersens eventyr i smukke tableauer af billeder og ord, blandt andet skabt af netop Signe Kejlbo.

Du kan også blive en ægte eventyrdigter, hvis du kan løse eventyrkortenes opgaver, og se, om du kan løfte den tunge hund med øjne så store som Rundetaarn?

Fold din egen lille blomst eller lav et blomstervæsen

Påskeferieworkshop søndag den 10. april kl. 13-16
Lav fine små blomster af crepepapir, eller fold dit eget lille blomstervæsen med kunstner Signe Kejlbo. Der vil være eksempler på blomster og små kits, så alle kan være med uanset niveau. Et kit koster 50 kr., som betales i workshoppen til underviseren via MobilePay.

Lav din egen hemmelige æske med collageteknik

Påskeferieworkshop onsdag den 13. april kl. 13-16
Lav din helt egen plakat eller en æske med plads til alle dine hemmelige ting, udsmykket med collageteknik, så det bliver helt din egen. Et kit koster 50 kr., som betales i workshoppen til underviseren via MobilePay. Workshoppen ledes af kunstner Signe Kejlbo, og det er muligt for alle at være med.

Group 14

Modtag Rundetaarns nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om tårnet og vores arrangementer