Bemærk: Bibliotekssalen (og dermed udstillingen) lukker kl. 16.00 tirsdag den 20. maj pga. særevent.

Åbent i dag kl. 10-20
Foto: Marie Brandt

Smag på Solsystemet med Tina Ibsen og Tine Galatius

Dato
01.03.2025
Tid
19:00
Pris
UDSOLGT

Smag på Solsystemet med Tina Ibsen og Tine Galatius

Gastronomi møder astronomi! Spis dig igennem Solsystemet med kulinariske smagsprøver skabt af astrofysiker Tina Ibsen og madkunstner Tine Galatius.

Hvor meget ved du egentlig om vores syrlige naboplanet Venus, og hvordan er der på Solsystemets yderste planet Neptun?

Vær med, når vi skal smage på Solsystemet i Rundetaarn, hvor Tine Galatius i samarbejde med Tina Ibsen har sammensat en spændende, sanselig madoplevelse, der tager udgangspunkt Solsystemets planeter – astronomi fortolket i et gastronomisk univers!

Vi inviterer på en rejse fra Rundetaarn til kanten af det kendte univers og udforsker forskellige stationer i tårnet, der hver vil have et eller flere spiselige elementer.

Aftenens smagsoplevelser er en overraskelse, men fastlagt – der tages altså ikke højde for individuelle diæter og allergier.

Tina Ibsen er astrofysiker med speciale i astronomi og rumfart. Ibsen skaber kreativ formidling om universet, gennem foredrag, undervisning, podcast & bøger, og bringer dermed mennesker tættere på stjernerne.

Foto: Marie Brandt

Tine Galatius er kok og madkunstner, med speciale i at lave mad inden for kunst, videnskab og historiefortælling. Med en baggrund i teaterproduktion trækker Galatius tråde herfra til sit madunivers, der har til formål at bringe publikum tættere på et særligt emne med fokus på smag og godt selskab.

Arrangementet er en del af Rundetaarns astrofestival KOSMOS.

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.

Rundetaarn
Privatliv og cookies

Dette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner på hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.